Om oss

Våra kunder

Årligen jobbar vi med omkring ett femtiotal kunder. De allra flesta av dem har mellan 500–15000 anställda. Det som karakteriserar våra kunder är viljan att använda teknik som en möjliggörare för sin affär.

Varför Coligo

Vi har en gedigen referensportfölj med lyckade förändringar inom IT. När ni vänder er till oss så får ni erfarenhet, trygghet och en blick in i framtiden. Vi har erhållit flertalet utmärkelser och har marknadsledande kompetenser inom våra affärsområden.

Utmärkelser

Genom åren har vi mottagit flertalet noterbara utmärkelser. Bland annat har vi konsulter som har erhållit utmärkelsen Microsoft Most Valuable Professional (MVP) – vilket vi är mycket stolta och glada över. Coligo har även erhållit svenska utmärkelsen Microsoft Partner of the year inom Security and Productivity 2020.

Vilka är vi

Coligo startade år 2012 med målet att hjälpa organisationer uppnå sina visioner med marknadens mest säkra och strategiska lösningar. Framgångsfaktorn är det engagemang och den kompetens som är grundstommen i Coligo. Vi är Microsoft-specialistpartner och har erhållit flera kompetenser inom programmet.

Kompetenser

Vad vi gör

Vi levererar konsulttjänster inom säker digital transformation i området IT-arbetsplats. Med fokus på både teknik och förändringsledning. Vi är dessutom Microsoft Cloud Solution Provider och levererar managerade IT-tjänster.