Karriär

Häng med oss på resan att hjälpa våra kunder uppnå sina visioner med marknadens mest säkra och strategiska lösningar!

Vill du jobba i ett av de mest värdeskapande konsultbolag i Sverige i en expansiv fas och hjälpa några av de mest namnkunniga organisationer på marknaden? Kolla då in våra lediga tjänster nedanför.

Spontanansökan

Hade vi inget jobb som passade dig just nu? Välkommen med din spontanansökan så finns du registrerad hos oss när det dyker upp tjänster som matchar din profil.

Kultur och utvecklingsmöjligheter

Alla individer på Coligo utgör en viktig del i ett fantastiskt härligt gäng. Med det sagt får du vara med i ett positivt lagspel där vi tar hand om varandra och hjälper varandra att utvecklas och för att lösa kundernas problem gemensamt. Vi tror på individen och att du ska få rätt förutsättningar i en aldrig så snabbt utvecklande bransch. Alla Coligos medarbetare besöker årligen Microsofts största konferens Ignite som går av stapeln på olika platser runt om i USA. Däremellan har vi interna workshops för att dela kunskap och det finns stora möjligheter att vara delaktig i andra events för kunskapsinhämtning.

En arbetsdag på Coligo

Vill du kika bakom kulisserna för att faktiskt få reda på hur det är att jobba på Coligo? Det hade i alla fall vi velat veta innan vi sökte ett jobb. Därför har vi tagit rygg på ett par av våra konsulter under en arbetsdag för att se vad de arbetar med och vad som inspirerar dem.